Hushovd og Bøttger inn i Massivtre AS

Den tidligere syklisten Thor Hushovd og Bøttger Invest AS overtar 50 prosent av aksjene i Massivtre AS.

Eksisterende eiere blir med videre med 50 prosent av aksjene, og Tor Øystein Osa Michalsen fortsetter som daglig leder i selskapet. De nye eierne vil gå inn i styret, skriver Massivtre i en pressemelding.

- Massivtre AS er i en vekstfase, og det var naturlig for oss å se etter samarbeidspartnere for å styrke og profesjonalisere selskapet for fremtiden og videre vekst. Da Bøttger Invest og Thor Hushovd dukket opp som aktuelle samarbeidspartnere, ble dette en god match for å ta selskapet videre. Den nye eiergruppen med Bøttger og Reme i spissen, mener jeg kan tilføre mye til Massivtre AS, både med et stort nettverk, og ikke minst mye byggerfaring, sier Tor Øystein Osa Michalsen i meldingen.

- For meg er menneskene det første jeg ser på når jeg investerer i nye selskaper. Her har Massivtre AS gode folk, og stor kompetanse innen dette faget. Massivtre som produkt er i vinden, det er miljøvennlig, effektivt og regjeringen setter mer og mer krav til bruk av massivtre i offentlige bygg, derfor mener jeg vi nå kun er i startfasen av potensialet til massivtre, sier Thor Hushovd

- Da vi ble invitert med i Massivtre AS, synes vi dette var en spennende mulighet for å komme inn i et nytt marked. Vi har stor tro på massivtre som produkt, og Massivtre AS som selskap har et godt team med kompetente og dyktige medarbeidere, sier Lars Reme i samme melding.

Selskapet leverer til prosjekter over hele landet, og har hovedkontor i Grimstad og avdelingskontor i Oslo. I meldingen opplyser de at driften fortsetter som før.

De hadde i 2021 en omsetning på rundt 34 millioner kroner, og har åtte ansatte.