Silje Skullerud.
Silje Skullerud.

Hun er ny styreleder i Fair Play Bygg Norge

Silje Skullerud ble valgt til styreleder for Fair Play Bygg Norge under landsmøtet deres i Stavanger 2. mai.

Det skriver Fair Play Bygg Norge i en pressemelding onsdag.

Silje Skullerud er utdannet jurist og har arbeidet med compliance i Kongsberg Gruppen og Advansia. Hun er i dag ansatt som Head of Legal and Compliance i Wilhemsen Ship Services.

– Jeg gleder med til å ta fatt på arbeidet i Fair Play Bygg Norge. Organisasjonen spiller en viktig rolle for å heve bevisstheten om arbeidslivskriminalitet hos både myndigheter, næringslivet og forbrukere, sier hun i meldingen.

Fair Play Bygg Norge er en landsomfattende organisasjon, med sju regionale avdelinger, som arbeider mot kriminalitet og for seriøsitet i næringene bygg, anlegg og elektro.

– Arbeidslivskriminalitet må ikke bli et konkurransefortrinn for useriøse og kriminelle aktører i næringen. Fair Play Bygg leverer vesentlig informasjon til etatene om disse aktørene, informasjon som etatene ikke uten videre har tilgang på, sier Skullerud

Landsmøtet til Fair Play Bygg Norge vedtok også en strategiplan der det er en ambisjon om å utvide organisasjonen til nye regioner. Det blir også understreket at de skal representere begge parter i arbeidslivet.

– Fair Play Bygg Norge blir nå en mer profesjonell organisasjon. Vi har fått bevilgninger over statsbudsjettet og etablert en samarbeidsavtale med Skatteetaten. Vi er glade for at en kapasitet som Silje Skullerud har takket ja til å bli styreleder, sier daglig leder for Fair Play Bygg Oslo og omegn Lars Mamen.