Illustrasjon: Bygger´n
Illustrasjon: Bygger´n

Her skal Bygger’n bygge nytt byggevarehus

E.A. Smith, som eier Bygger’n-kjeden, skal bygge nytt byggevarehus i Hommelvik i Malvik kommune. 

Byggevarehuset skal ligge i Havneveien, rett ved et nyoppført boligområde i Hommelvik i Trøndelag. Tomten er på cirka syv dekar. Byggevarehuset får en grunnflate på 1.500 kvadratmeter og butikk-arealet blir på cirka 500 kvadratmeter.

– Utendørsarealet kommer også til å ha god størrelse, med moderne lagringssystemer, god belysning og kjøreområder for både leverandører og kunder. Vi vil opprette en gjennomkjøringsgate i lageret, slik at folk kan hente og laste varer under tak, sier eiendomsdirektør i E.A. Smith, Bjørn Arve Haugen i en pressemelding. 

Tidspunktet for ferdigstillelse av byggevarehuset avhenger av offentlig saksbehandling, prosjektering og byggetid. 

– Bygger’n sin visjon er å skape bransjens beste handelsopplevelse. Den nye butikken i Hommelvik skal være et service- og kompetansesenter for profesjonelle, semiprofesjonelle og glade amatører som ønsker å bygge noe eller pusse opp hjemmet sitt. Malvik kommune er en vekst-kommune, og det skjer mye spennende fremover i Hommelvik. Vi gleder oss til å la Bygger’n sette sitt preg på lokalsamfunnet, sier kjededirektør i Bygger’n, Øyvind Eidem i meldingen.

Byggevarehuset vil være det sjette i trondheimsregionen når det står ferdig. På landsbasis har kjeden 95 butikker.