Skjermdump: Facebook

Har ett års karantenetid - nå takker Schumann for seg på Facebook

Baard Schumann har brukt sosiale medier som ett av sine aller viktigste kommunikasjonsverktøy i møtet med mediene og myndighetene. Onsdag kommenterte han den dramatiske Selvaag-avgangen på Facebook.

Det slo ned som en bombe da Baard Schumann fikk sparken fra stillingen som administrerende direktør i Selvaag Bolig tirsdag ettermiddag.

De to partene har inngått avtale om at ingen skal uttale seg om saken i mediene, men på Facebook letter Schumann litt på sløret.

Han legger ikke skjul på at han trives veldig godt i bolig- og byggebransjen.

- Alt har en ende. Etter 10 spennende år i Selvaag Bolig vil jeg nå tenke nytt når det gjelder fremtidige utfordringer. I dag er det også seks år siden selskapet ble børsnotert og et fantastisk team stod og ringte det inn på Oslo Børs. Når et kapittel lukkes vil det åpne seg nye muligheter. Jeg skal nå bruke god tid til å tenke meg om på hva jeg vil gjøre fremover – og det blir spennende igjen å være på jakt etter nye utfordringer. Videre takker jeg for en fantastisk tid med alle ansatte og kollegaer i Selvaag Bolig – og til alle som jeg har lært å kjenne i boligbransjen. En bransje jeg trives utrolig godt i, skriver Baard Schumann i statusfeltet og legger til et smilende emotikon til slutt.

Etter en kort prat med Nettavisen i går, der han fikk spørsmål om hvorfor han sluttet, la heller ikke Schumann skjul på at han trolig blir værende i bransjen.

- Det kan jeg dessverre ikke kommentere på grunn av avtalen med styret, men jeg forsvinner nok ikke ut av bransjen, sa Schumann.

Men han kommer ikke til å komme tilbake med det første. Schumann bekrefter overfor Nettavisen at han har ett års karantenetid.