Søren Hilligsøe (til venstre) overtar ansvaret for Dalux i Norge fra Malthe Slemming. Foto: Dalux
Søren Hilligsøe (til venstre) overtar ansvaret for Dalux i Norge fra Malthe Slemming. Foto: Dalux

Han er ny sjef for Dalux i Norge

Søren Hilligsøe tar over som country manager i Norge for Dalux.

Det skriver Dalux i en pressemelding mandag.

Hilligsøe har vært med siden det norske Dalux-kontoret ble startet opp av Malthe Slemming i 2017.sender nå stafettpinnen videre til Søren Hilligsøe, som har vært med siden oppstartsåret. Slemming vil ta et større ansvar for Dalux sin videre vekst i Europa mens Hilligsøe skal øke fokuset på den lokale tilstedeværelsen i Norge, heter det i pressemeldingen.

– Vi har vokst fra å være en utfordrer i markedet til å være markedets, vil jeg påstå, mest anvendte byggeapp på de norske byggeplassene med mer enn 40.000 norske brukere og mer enn 4.000 aktive byggeprosjekter. Den største driver for veksten er vårt fokus på brukervennlige håndholdte løsninger og tilgjengeliggjøring av BIM for fagarbeideren som muliggjør papirløse digitale byggeplasser. Det er fortsatt et stort potensial for entreprenører som ikke er blant de absolutt største, samt hos byggherrer og eiendomsorganisasjoner, til å ta steget mot økt digitalisering og effektivisering. Jeg gleder meg til nå å ta ansvaret for vår videre reise i Norge sammen med resten av det norske teamet, sier Hilligsøe.

– Jeg er trygg ved å overdra ansvaret til Søren, som kjenner Dalux kulturen og våre kunder veldig godt. Selv gleder jeg meg til å ta all erfaring jeg har ervervet meg fra det norske markedet til å bistå våre kontorer og nyetableringer i Europa, kommenterer Malthe Slemming i pressemeldingen.