Etter 28 år i ESSVE Norge, har daglig leder Morten Bredesen (til venstre) takket ja til en ny stilling ved hovedkontoret til ESSVE i Stockholm. Håkon Eide (35) rykker opp som ny sjef. Foto: ESSVE

Han blir ny sjef for ESSVE Norge

35 år gamle Håkon Eide blir ny daglig leder i ESSVE Norge.

Det skriver ESSVE i en pressemelding onsdag.

Etter 28 år i ESSVE Norge AS, har daglig leder Morten Bredesen takket ja til en ny stilling ved hovedkontoret til ESSVE i Stockholm. Håkon Eide rykker opp som ny sjef for den norske virksomheten.

– ESSVE har allerede en sterk posisjon i bransjen, og gjennom vårt kontinuerlige innovasjonsarbeid har vi ambisjoner om å ta enda flere markedsandeler fremover, sier Eide i pressemeldingen.

– Vi har befestet vår posisjon i markedet gjennom nye flerårige kjedeavtaler. Videre viser våre markedsundersøkelser at vi har en sterk merkevare og høy lojalitet hos sluttbrukeren. Dette er et sterkt fundament som våre engasjert medarbeidere er motivert for å videreutvikle i framtiden, sier den nye norgessjefen videre.

Eide har jobbet i ESSVE de siste fire årene, og rykker opp fra stillingen som business controller i selskapet. Før det var han økonomisjef i både VVS-selskapet Wilo og ventilasjonsselskapet Lindab. Heter det i pressemeldingen.

Den avtroppende norgessjefen Morten Bredesen skal i sin nye stilling lede den globale byggdivisjonen i ESSVE og jobbe ut mot selskapets åtte europeiske kontorer, inklusive Norge.

– Med Håkon ved roret har vi gjennom intern rekruttering sikret kontinuitet, men også fått en person som har klare ambisjoner på vegne av ESSVE. Han kjenner kulturen vår og forstår hva vi holder på med, og har allerede tilført verdifull struktur til salgsarbeidet vårt. Jeg føler meg derfor veldig trygg på at kundene våre fortsatt vil oppleve at det er enklere, sikrere og mer lønnsomt å handle med ESSVE, sier Bredesen.