Yngve Kvia og Erling Pettersen.
Yngve Kvia og Erling Pettersen.

Fasadgruppen kjøper opp Chem-Con

Fasadgruppen ekspanderer i Stavanger kjøper opp entreprenør- og murmesterfirmaet Chem-Con AS.

Chem-con ble etablert i 1982 og utfører tjenester innen mur og puss fortrinnsvis i Stavanger og omegn. Oppkjøpet skjer gjennom Fasadgruppens datterselskap RSM Fasade, et annet Stavangerbasert firma med fokus på mur og puss.

– Chem-Con har et godt renommé i Stavanger og blir et sterkt tilskudd til Fasadgruppens virksomhet på Vestlandet. Vi i RSM Fasade har god erfaring fra tidligere samarbeid med Chem-Con og ser at vi utfyller hverandre på en god måte. Sammen får vi store muligheter til å ta på oss større prosjekter og vinne markedsandeler i regionen, sier Yngve Kvia, administrerende direktør i RSM Fasade i en pressemelding.

– Vi har med stor interesse fulgt Fasadgruppens etablering i Stavanger og ser frem til å bli en del av gruppen. Vi kjenner RSM Fasade godt og gleder oss til å utforske nye muligheter og utvikle oss sammen», sier Erling Pettersen, administrerende direktør i Chem-Com.

Fasadgruppen finansierer oppkjøpet med egne kontanter. Fullføringen av oppkjøpet er ikke underlagt noen vilkår for gjennomføring, og Chem-Con blir derfor umiddelbart en del av Fasadgruppen.