Camilla Jenssen blir ny direktør for Region Sør i Cramo. Foto: Cramo

Camilla Jenssen blir ny direktør for Region Sør i Cramo. Foto: Cramo

Cramo ansetter ny direktør for Region Sør

Tidligere avdelingsleder i BAS maskinutleie, Camilla Jenssen, får nå ansvaret for én av utleieselskapet Cramos tre virksomhetsområder i Norge.

– Vi ønsker å tilpasse oss et marked i tydelig endring, sier den nye regionsdirektøren i en pressermelding.

Jenssen går inn i ledergruppa og får nå ansvaret for den sørligste av Cramos tre nye virksomhetsområder i Norge. Jenssen kommer fra stillingen som avdelingsleder i utleieselskapet BAS i Kristiansand, som har vært hennes arbeidsplass i seks år. Hun har tidligere erfaring både innen heisbransjen og hotellbransjen.

Den nye rollen betyr at hun overtar ansvaret for ni avdelinger med lokasjon i Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Porsgrunn, Tønsberg, Moss, Fredrikstad og Sarpsborg.

– Dette blir en spennende oppgave i en spennende tid. Min jobb blir i hovedsak å sikre utvikling for regionen, blant annet innenfor kompetanse, utstyrspark og arbeidsvilkår for avdelingene våre, sier Camilla Jenssen i meldingen.

Det er den nylige fusjonen mellom utleieselskapet BAS og Cramo som har ført til selskapets nye inndeling av regioner. Utover Region Sør får Cramo nå Region Nord-Vest og Region Øst.