Nikolai Halle (til venstre) er ansatt som ny strategisk salgssjef, og Thomas Ingvaldsen som plattformleder for BIM i Cobuilder. Foto: Cobuilder
Nikolai Halle (til venstre) er ansatt som ny strategisk salgssjef, og Thomas Ingvaldsen som plattformleder for BIM i Cobuilder. Foto: Cobuilder

Cobuilder ansetter ny strategisk salgssjef og BIM-plattformleder

Cobuilder henter inn Nikolai Halle som ny strategisk salgssjef og Thomas Ingvaldsen som plattformleder for BIM.

Det skriver Cobuilder i en pressemelding onsdag.

Nikolai Halle kommer til Cobuilder fra jobben som nordisk salgssjef i byggevare- og løsningsleverandøren Etex.

– Flere av utfordringene i byggenæringen skyldes systemer utviklet i siloer og begrenset kommunikasjon mellom aktørene. Med basis i data og et felles digitalt språk er jeg overbevist om at vi kan løse mye, også utfordringer knyttet til bærekraft og sirkularitet. Derfor var det ikke vanskelig å takke ja da jeg fikk muligheten til å kunne bistå aktørene i det norske markedet i deres digitaliseringsinnsats, sier Nikolai Halle i pressemeldingen.

Thomas Ingvaldsen er utdannet byggingeniør og BIM-teknikker.

– Min første jobb var som tømrer. Det var etter fullført svenneprøve jeg fant ut at jeg ønsket å lære mer om byggebransjen, og det var naturlig for meg å etter hvert rette fokuset mot BIM, sier Thomas Ingvaldsen.

Administrerende direktør Lars Fredenlund i Cobuilder forteller at bedriften i det siste har opplevd jevn vekst både i Norge og i utlandet.

– I år har vi ansatt over 20 nye medarbeidere i våre datterselskaper i utlandet, men det er viktig å også kunne følge opp det norske markedet på en god måte. Derfor er vi svært fornøyde med å få Nikolai Halle og Thomas Ingvaldsen med på laget, sier han.