I 2024 åpner nytt Byggmakker-varehus på Leangen i Trondheim. Illustrasjon: Byggmakker
I 2024 åpner nytt Byggmakker-varehus på Leangen i Trondheim. Illustrasjon: Byggmakker

Bygger nytt Byggmakker-varehus i Trondheim

Byggingen er i gang, og i løpet av første kvartal 2024 vil det stå ferdig et nytt Byggmakker-varehus og distribusjonslager på Leangen i Trondheim.

Det skriver Byggmakker i en pressemelding denne uken.

Regionsjef Geir Oksavik i Byggmakker. Foto: Byggmakker
Regionsjef Geir Oksavik i Byggmakker. Foto: Byggmakker

– Dette blir en storstue som virkelig forenkler og betjener håndverkeren. Trondheim er en by i vekst med både store og små utbyggingsplaner. Det skjer spesielt mye spennende på nordsiden av byen. Vår nye satsing på Leangen vil gjøre oss godt rustet til å betjene hele Trondheims befolkning, sier Geir Oksavik, regionsjef for Byggmakker.

Det nye byggevarehuset blir nærmere 6.000 kvadratmeter stort, og får i tillegg et distribusjons- og plukkområde på 3.800 kvadratmeter. Bygget sertifiseres i henhold til Breeam, heter det i pressemeldingen.

– Hele anlegget er utformet med tanke på å sette våre kunder i sentrum, og vi har brukt mye tid på å utvikle logistikk- og vareflytløsninger som gjør hverdagen enklere for våre profesjonelle kunder, sier Oksavik.

Byggmakker eies av Kesko-konsernet i Norge. Administrerende direktør for Kesko i Norge, Hilde Kristoffersen, sier utbyggingen er strategisk viktig for Byggmakker.

– Dette er et viktig prosjekt for Byggmakker, og vi styrker vår ledende posisjon i Midt-Norge. Nyetableringen gjør oss i stand til å ivareta den profesjonelle delen av markedet, som snekkere og entreprenører, på en ny effektiv og helhetlig måte, sier Kristoffersen i pressemeldingen.

Planlagt åpning av varehuset er første kvartal 2024.