Anne-Jorunn Enstad. Foto: Privat

Enstad blir sertifiseringsleder i SINTEF Community

Anne-Jorunn Enstad er ansatt som ny sertifiseringsleder i SINTEF Community. Hun starter i jobben 1. juni.

Anne-Jorunn Enstad har en mastergrad i materialteknologi fra NTNU, og er sertifisert som International Welding Engineer, skriver SINTEF i en pressemelding.

– Vi er veldig fornøyde med at Anne-Jorunn blir ny sertifiseringsleder i SINTEF Community. Sertifiseringsvirksomheten er viktig for SINTEF og for byggenæringen. Sertifiseringsvirksomheten har god vekst og er etterspurt i markedet, og det er viktig å videreføre og videreutvikle sertifiseringsordningene SINTEF tilbyr, sier enhetsleder Marius Kvalvik i meldingen.

Enstad har kompetanse innenfor materialvalg, metallurgi og sveising, samt god kunnskap om ulike standarder. Dette er et godt utgangspunkt for stillingen som sertifiseringsleder.

– Jeg ser frem til en ny og spennende hverdag i SINTEF. Jeg har lært mye gjennom de siste ni årene i oljebransjen, og ser frem til å bidra i et firma som har så stor anseelse i bransjen og leverer etterspurte og viktige produkter. Jeg gleder meg til å bli kjent med de ansatte og å få være med på å videreutvikle sertifiseringsordningen, sier Anne-Jorunn Enstad.

Enstad har første arbeidsdag i SINTEF 6. april 2021, og begynner i stillingen som sertifiseringsleder 1. juni 2021. Hun erstatter nåværende sertifiseringsleder Steinar Nilsen, som går av med alderspensjon.

– Vi benytter anledningen til å takke Steinar for det gode arbeidet han har gjort gjennom mange år i SINTEF, og ønsker ham lykke til med pensjonisttilværelsen. Steinar vil ha en timeavtale med SINTEF etter 1. juni 2021, sier Kvalvik.