Fra venstre: Frode Ravndal Evensen, Technogarden, Nils Kjetil Sande og Audun Grønnestad i Technical Resources AS. Foto: Norconsult

Technogarden kjøper Technical Resources

Technogarden kjøper konsulentselskapet Technical Resources AS med virkning fra 1. oktober. Virksomheten blir Technogardens nye regionkontor i Agder-fylkene.

- Vi har gjennom flere år hatt gode kunderelasjoner og gjennomført en rekke konsulentoppdrag i både Arendal og Kristiansand, men for å komme tettere på både kunder og kandidater har vi lenge ønsket oss et eget kontor i Kristiansand. Når vi vil etablere oss i nye regioner så har vi klare krav til lokal markedskunnskap, nettverksbygging og forretningsforståelse for vår bransje. I dette bildet passer Technical Resources perfekt for oss, sier Frode Ravndal Evensen, direktør for konsulentvirksomheten i Technogarden i en pressemelding.

- Vi har latt oss imponere og inspirere av den entusiasmen og gründerånden Technical Resources har vist oss gjennom de samtalene vi har hatt. Vi vet vi har kjøpt et selskap som består av meget dyktige og engasjerte medarbeidere, og som har en forretningskultur som preges av profesjonalitet og integritet, sier Ravndal Evensen.

Technical Resources vil sammen med Technogardens andre kontorer på Sørvestlandet, Porsgrunn, Stavanger og Bergen utgjøre et betydelig konsulentmiljø, som vil bidra med dyktige ingeniørressurser til kunder i hele denne industritette delen av Norge.

- Oppkjøp og etablering i Agderfylkene er en del av vår strategiske ekspansjon for å bli et ledende nordisk selskap, og samtidig styrke selskapets posisjon på Sørlandet. Etter oppkjøpet vil Technogarden ha en forventet omsetning i 2019 på cirka 550 millioner kroner og drøye 500 ansatte, sier Ravndal Evensen.
Technical Resources AS ble etablert i 2017 og har i dag 15 ansatte. Selskapet har i løpet av den korte tiden frem til oppkjøpstidspunktet bygget et godt omdømme og etablert seg som en etterspurt leverandør av konsulentutleie og rekrutteringstjenester innenfor det tekniske markedet i Agder. Technogarden er et datterselskap av Norconsult.

- For oss var det strategisk viktig å bli en del av en profesjonell og stor aktør i bransjen, noe som gir oss tilgang til et betydelig kundenettverk og spennende konsulent- og rekrutteringsoppdrag, sier daglig leder i Technical Resources AS, Audun Grønnestad. Vi anser Technogarden å være det mest attraktive selskapet i vår bransje og vi er veldig glad for å få være en del av dette selskapets gode bedriftskultur og tydelige vekstambisjoner fremover.