Ny avdelingsleder i Firesafe

Vegard Walsø Mathisen er ansatt som avdelingsleder for avdeling Øst i Firesafe.

Mathisen starter i stillingen som avdelingsleder den 19. august, og vil ha ansvaret for Firesafe Kontroll & Service Øst, skriver selskapet i en pressemelding.

Avdelingen er forretningsområdets største avdeling og leverer produkter og tjenester til Østlandet innen service-/ vedlikehold av brannslokkere, etterlysende ledesystem, automatiske slokkeanlegg og forsikringsgodkjent kontroll av sprinkleranlegg.

Han kommer fra stillingen som leder for Hærens senter for rekruttering og seleksjon ved Krigsskolen. Gjennom 16 år i Forsvaret har han hatt en rekke lederstillinger, både i inn- og utland. Mathisen har i tillegg til utdanning fra Forsvaret mastergrad i endringsledelse og mastergrad i organisasjon og ledelse, begge fra UiT.

- Vi gleder oss veldig til å få Vegard med på Firesafe-laget og det han kommer tilføre vår organisasjon gjennom sine personlige- og lederegenskaper. Han innehar til tross for sin alder allerede en praktisk ledererfaring som de færreste av oss oppnår gjennom et helt arbeidsliv, i tillegg til tung formell kompetanse. Vår avdeling Øst har de siste årene hatt en bratt omsetningsvekst, så vi er derfor utrolig heldige som har fått inn Vegard til å lede denne utviklingen og våre medarbeidere videre. Vi er sikre på at han kommer til å tilføre vår organisasjon kompetanse og holdninger som våre kunder igjen vil nyte godt av, sier direktør Kontroll & Service i Firesafe, Brynjar Kværnstuen i meldingen.