Hunza i Norge

Den anerkjente og prisbelønte utelys produsenten Hunza har nå etablert distributør i Norge.

Selskapet som er fra New Zealand har produsert kvalitetsprodukter i en årrekke og har mottatt flere priser. Produktene spenner fra vegg- og taklamper til nedfellbare lamper som kan monteres i jord eller betong.

Hunza er et etablert navn i Europa, men satser først nå i Skandinavia og Norge. Lumiera er navnet på selskapet som skal formidle produktene ut til forbrukerne i Norge.

- Vi er ganske spent på hvordan markedet reagerer på disse kvalitetsproduktene. Oppgaven vår blir å etablere forhandlernettverk for å vise oss frem i ett etablert marked. En av vår største fordel er at man fra Hunza kan velge material og farge på de fleste produktene, man kan velge å få lampene i rustfritt, kobber eller i pulverlakkert aluminium.  Man får dermed tilpasset lampen til den stilen man har valgt ute. Alle lamper som er produsert i rustfritt og kobber leveres med 10 års garanti, dette sammen med livstidsgaranti på glass og linser gjør dette til ett fantastisk produkt for det norske markedet. Dette er utelys som er produsert for å lyse i generasjoner, avslutter salgsleder Frank Meland i Lumiera.