Nye eiere i Oslo Vei-datterselskap

TT-Teknikk har fått nye eiere. En investorgruppe med hovedsaksjonær BEE AS i spissen, tar over samtlige aksjer i selskapet.

Det melder TT-Teknikk i en pressemelding.

7.desember 2012 meldte Oslo Vei AS oppbud som følge av manglende evne til å overholde sine økonomiske forpliktelser.

I etterkant av konkursen i Oslo Vei AS har bobestyrer vært i dialog med potensielle kjøpere av aksjene i TT-Teknikk AS, et frittstående datterselskap til Oslo Vei AS.

Interessen har vært stor og tirsdag 17. desember 2012 ble det inngått avtale om overdragelse av samtlige aksjer i selskapet til en investorgruppe som kjenner TT-Teknikk AS godt fra tidligere.

Investorgruppen som fra onsdag tar over aksjene i TT-Teknikk AS består av tidligere eiere av TT-Teknikk AS og som dermed kjenner selskapet godt.

Ifølge TT-Teknikk selv, har den nye eierkonstellasjonen alle forutsetninger for å bidra til at selskapet kan fortsette sin vekst og forsterke sin posisjon som en av landets største spesialentreprenører innen vann og avløp.

Hovedaksjonær er BEE AS og Per Gullik Horgen går på ny inn som styreleder, mens Stein Schanke fortsetter som daglig leder.

- Siden konkursen til Oslo Vei AS ble kjent for litt over en uke siden, etterfulgt av oppbudet i vårt søsterselskap Sandum AS, forstår vi at det har vært noe usikkerhet rundt vår fremtid. I hele denne perioden har vi opprettholdt normal drift og overholdt våre forpliktelser ovenfor både kunder og leverandører. Vi er veldig fornøyd med utfallet for vår del i denne saken og ser frem til å kunne gi våre samarbeidspartnere og kunder trygghet om fortsatt sikre og gode leveranser både til og ikke minst fra oss, sier daglig leder Stein Schanke i pressemeldingen.

TT-Teknikk AS leverer spesialtjenester innen miljø, vann og avløp med hovedvekt på rørfornying med strømpeutforing i avløpsledninger. Selskapet har hovedkontor på Kjeller og utfører, i tillegg til rørfornying, servicetjenester som rørinspeksjon, høytrykksspyling, slamsuging og gravetjenester til både private og offentlige kunder.