Sola Strandhotel får egen SPA-avdeling

Backe Bygg har fått i oppdrag å bygge ny hotellfløy på Sola Strandhotel.

Tilbygget er på tre etasjer med egen SPA-avdeling, og i sum i underkant av 1800 kvm. Kontrakten er på ca 37 millioner kroner. Dette er enda et nytt prosjekt for Backe Bygg, som etablerte seg i det lokale markedet i mars i år.

- For oss er dette et viktig prosjekt. Det bekrefter at vi har fått fotfeste i det lokale entreprenørmarkedet. Denne kontrakten har vi samarbeidet direkte med kunden om, og det gleder oss at vi matchet forventningene så godt, sier daglig leder i Backe Bygg, Sven Christian Ulvatne.

- For Sola Strand Hotel er dette en lenge etterlengtet oppstart. Vi må foreløpig si nei til gjester og arrangører hver dag, og selv om vi muligens får et roligere 2009, har vi tro på at markedet vil snu igjen om 1-2 år. Da er vi klar med mer kapasitet både med værelser, møterom og ikke minst vårt nye SPA,- og et enda bedre totalprodukt, sier administrerende direktør Gisle Steffensen ved Sola Strand Hotel.

- Byggingen starter så snart alle tillatelser er på plass, fortrinnsvis ved årsskiftet. Backe Bygg skal ferdigstille kontrakten våren 2010, sier Ulvatne.

- Det er et teknisk krevende bygg med mye teknisk utstyr, spesielt i SPA-avdelingen, som får basseng, steamrom og sauna, for å nevne litt av det som kommer. I tillegg skal driften gå som normalt ved hotellet under byggingen, og det stiller store krav til samarbeidet mellom kunden og oss.

Fra før bygger Backe Bygg nytt kontorbygg for Baker Hughes i Tananger. Arbeidene startet i august i år. Selve kontorbygget er på tre etasjer og skal stå ferdig i desember 2009. Backe Bygg er i god utvikling, og ansetter for tiden nye medarbeidere.