Construction City skal bli et knutepunkt for bygg- og anleggskompetanse i Oslo: Link Arkitektur

A Bygg inn i Construction City

Denne uken signerte A Bygg Entreprenør avtale med Construction City.

Det skriver entreprenøren selv i en pressemelding fredag.

Construction City i Oslo skal bli landets fremste kompetansesenter for bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, med blant andre AF Gruppen, Statsbygg, Sintef, NTNU, Norconsult, Multiconsult og Microsoft på laget. Denne uken trådte A Bygg inn i kompetansefellesskapet.

Med avtalen ønsker A Bygg å komme nærmere bransjen, forteller administrerende direktør Morten Raugstad i A Bygg Entreprenør.

‒ Med vår inntreden i Construction City ønsker vi å utvikle oss, møte aktører vi kan lære av, knytte kontakter og utnytte synergier. De som velger å flytte til Construction City, er aktører som ønsker å utvikle seg selv, sitt fag og sin bransje. Og det prosjektet ønsker vi å være en del av, sier han i pressemeldingen.

Raugstad mener også at A Bygg har mye å bidra med i utviklingen av bransjen og faget.

‒ A Bygg har de siste årene funnet sin plass i denne bransjen. Vi har lyktes fordi vi har en gjennomføringsmodell og en måte å organisere oss på som gjør oss i stand til å bygge bedre og billigere enn våre konkurrenter. Mange er interessert i vår måte å gjøre ting på, og Construction City vil være en mulighet til å dele vår kompetanse, avslutter han.