Jan Eirik Berget (fra venstre), Morten Bakke, Ole Christian Hauge, Andrew Andresen, Dan Lindrupsen og Simen Jørgenrud. Foto: Mestergruppen

Mataki ble årets leverandør til Byggtorget og Byggeriet

For andre året på rad ble Mataki årets leverandør til Mestergruppen-butikkene Byggtorget og Byggeriet.

Det skriver Mestergruppen i en pressemelding.

Prisen besluttes, ifølge meldingen, gjennom avstemming blant medlemmene i kjeden.

– Vi har mange dyktige drivere i våre butikker, og disse stiller svært strenge krav til våre leverandører, sier kjededirektør for Byggtorget og Byggeriet, Per Ivar Harila.

– Det å ta hjem denne prisen to år på rad viser at Mataki følger opp våre medlemmer og leveransene på en god måte. Mataki har jobbet svært godt sammen med våre medlemmer for å styrke konkurransekraften innenfor denne kategorien, og dette setter medlemmene pris på. Jeg kan også røpe at seieren var soleklar, sier Harila.

Mataki kom som ny merkevare i oktober 2017, da de skiftet navn fra Nortett. Salgssjef Andrew Andresen frister med flere nyheter i 2019 og fremover, og skryter av kollegene i Mataki.

– Vi hadde ikke klart å bli Årets leverandør til Byggtorget- og Byggeriet-kjedene uten et meget godt sammensveiset team. Vi jobber etter slagordet «Vi gjør hverdagen enklere for våre kunder» hver eneste dag. Dette er vel forankret i hele vår organisasjon; fra lager, ordre og logistikk til vårt dedikerte salgsapparat. Det er bare noen få butikker i disse kjedene som enda ikke har prøvd ut våre tjenester, produkter og dyktige organisasjon og vi utfordrer også de til å prøve ut Mataki. Vi garanterer at de vil bli like fornøyd som alle som stemte på oss i år igjen, sier Andresen.