Sviktende grunnforhold

StedOslo, Norge
ArrangørTekna
Fra20.04.2016
Til20.04.2016
TidspunktOnsdag kl 9.00 - 16.00

Målet med kurset:
Kurset hjelper deg å forstå begrensningene i standardkontraktene slik at du unngår å miste rettighetene som påvirker økonomien og fremdriften i prosjektene.

Du får konkrete råd om hvordan risikoen bør reguleres i kontraktene og hvordan krav knyttet til svikt ved grunnforhold skal varsles og håndteres under arbeidene.

Sentrale temaer:
Grunnforholdsrisiko: Hvordan regulerer standardkontraktene dette?

Særtilpasninger: Hvordan bør det gjøres i et konkret prosjekt?

Plunder og heft: Hva er det og hvordan bør partene følge opp den type krav?

Sluttoppgjøret: Hvordan kan partene sikre seg mot store og uoverskuelige krav?

Rådgiveransvaret: Når oppstår det og hva innebærer det?

Kurset bruker en rekke praktiske eksempler som vil hjelpe deg å forstå regelverket slik at du kan ivareta dine rettigheter og interesser på en bedre måte. Du vil bli tryggere både i utforming av kontrakt og oppfølging av krav under byggeprosessen.

Etter kurset vil du være bedre i stand til å gjøre de riktige vurderingene for å sikre prosjektets fremdrift og økonomi.

Målgruppe:
Kurset passer ypperlig for aktører som er med på å administrere en kontraktsgjennomføring, herunder entreprenører, byggherrer og innleiede rådgivere.

Kurset er et samarbeid mellom Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening og Advokatfirmaet Føyen Torkildsen.

Forelesere:

Andreas Rostveit
Andreas Rostveit er Advokat og Partner i advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS

Rostveit har særskilt kompetanse innenfor regelverket for offentlige anskaffelser, alminnelig kontraktsrett og entrepriserett. Han bistår både i planleggingsfasen med valg av kontrakts- og anskaffelsesstrategi, med prosjektoppfølging, med tvisteløsning og med øvrige spørsmål relatert til ovennevnte rettsområder.

Thomas Oskar Strômbom
Thomas Oskar Strömbom er Senioradvokat i advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS

Strömbom har særskilt kompetanse innenfor entrepriserett, offentlige anskaffelser og generell kontraktsrett. Han har bred erfaring som juridisk rådgiver i byggeprosjekter og bistår i planleggingsfasen, anbudsfasen og kontraktsfasen.

Avmeldingsfrist: 13. april

Program og påmelding