Illustrasjonsfoto: Multiconsult

Flest ingeniørstudenter vil til Multiconsult

Multiconsult kommer best ut blant rådgivingsselskapene blant norske teknologistudenter for tredje år på rad.

Det skriver Multiconsult i en pressemelding på sine nettsider.

Selskapet havner på fjerdeplass i Universums årlige undersøkelse blant teknologistudenter i Norge. Kun Statoil, Aker Solutions og Kongsberg Gruppen prioriteres over Multiconsult blant denne gruppen av studenter, og dette er tredje året på rad Multiconsult innehar fjerdeplassen.

Listen kan sees på økonominettsiden E24.

– Vi er både glade og ydmyke for den tilliten teknologistudentene viser oss. Når vi rangeres som bransjens mest attraktive arbeidsgiver tre år på rad, er det ikke lenger en tilfeldighet. Det er en bekreftelse på at vi både presenterer oss på en troverdig måte overfor studenter og at vi svarer på studentenes forventninger i forbindelse med sommerjobber og oppgaver, forteller Christian Nørgaard Madsen, administrerende direktør i Multiconsult. 

I pressemeldingen påpeker også Multiconsult at høye søkertall til sommerjobber er med på å bekrefte interessen blant studentene. Totalt er det registrert nærmere 2.000 søknader for sommeren 2015, heter det i pressemeldingen.

– Jeg tror vi tjener på at alle ledd i organisasjonen tar studentene på alvor, og at mange av våre miljøer samarbeider om å tilrettelegge relevante sommerjobber og oppgaver for de studentene vi ønsker å tiltrekke oss. Min erfaring er at Multiconsult tilbyr sommerjobber som det snakkes om i etterkant og dermed også bidrar til at stadig flere ønsker å få relevant erfaring gjennom våre tilbud, sier Madsen.

Blant yrkesaktive akademikere i teknologisektoren, er det Norconsult som kommer best ut blant rådgiverne.