T.v. Sindre Larsen (daglig leder) og Roar Larsen (t.h.) fra VVS Teknikk, og i midten Knut Gaaserud, adm.dir. i Caverion, har signert avtalen om å slå sammen de to fagmiljøene i Ålesund. Foto: privat.
T.v. Sindre Larsen (daglig leder) og Roar Larsen (t.h.) fra VVS Teknikk, og i midten Knut Gaaserud, adm.dir. i Caverion, har signert avtalen om å slå sammen de to fagmiljøene i Ålesund. Foto: privat.

VVS Teknikk i Ålesund blir en del av Caverion

Fra 30. juni overtas VVS Teknikk Møre AS av den tekniske totalleverandøren Caverion. Selskapet har rundt 35 ansatte, som alle blir med videre.

 De to selskapene samles nå på felles adresse i Caverions lokaler i Ålesund, skriver de i en pressemelding.

Caverion er et internasjonalt konsern som har 15.000 medarbeidere i ti land, og 43 avdelingskontorer i Norge. Avdeling Sunnmøre har etter dette rundt 125 ansatte. I tillegg til Ålesund tilhører Stranda og Sykkylven samme avdeling.

VVS Teknikk Møre AS omsatte for 78,8 millioner kroner i 2022, og er en tverrfaglig VVS-entreprenør som i hovedsak har kundene sine i det profesjonelle markedet på Sunnmøre, innen industri, kontor, butikker, offentlig virksomhet med videre.

– Vi har leid personell hos hverandre og funnet ut at vi har god kjemi, så jeg tror ikke dette behøver å bli så annerledes. Å bli en del av Caverion vil gi oss tilgang til sentrale ressurser. Både nasjonalt og lokalt kan vi dele på ressurser som gjør oss mer fleksible i forhold til svingninger i markedet, sier daglig leder Sindre Larsen i VVS Teknikk Møre AS i pressemeldingen.

Tore Skulstad og Terje Haugland ved Caverions Ålesundskontor sier i meldingen at de er glade for avtalen.

– Disse dyktige fagfolkene vil styrke vår avdeling i Ålesund. Caverion har ambisjoner om å vokse i området, og nå får vi mye verdifull kompetanse og nye spennende kunderelasjoner tilført avdelingen. Organisk vekst er svært krevende, men med et slikt oppkjøp styrker vi både kompetanse og bemanning vesentlig, både inne og ute, sier de.

Administrerende direktør i Caverion, Knut Gaaserud, uttaler i pressemeldingen at Sunnmøre er en aktiv region med mange større prosjekter for tiden. Han trekker frem Norsk Sjømat, Brisningsstubben barne- og avlastningsbolig, Haugbukta Sykkylven, Digernes Næringspark 6 og Waterfront Hotell som eksempler på prosjekter som har vært omfattende og interessante å jobbe med.