Eirik Fister er blitt utviklingssjef for solstrøm og fornybar energi i Caverion. Foto: Caverion
Eirik Fister er blitt utviklingssjef for solstrøm og fornybar energi i Caverion. Foto: Caverion

Caverion øker satsingen på solstrøm og fornybar energi

Som ledd i en økt satsing på solstrøm og fornybar energi har Caverion opprettet en stilling for en utviklingssjef innen området.

Eirik Fister, faglig ansvarlig elektro i Stavanger prosjekt, fikk jobben og starter opp fra nyttår.

– Han har gått gradene i selskapet siden han begynte i Caverion (da YIT) som lærling i elektrikerfaget i 2008. Siden har han jobbet som servicetekniker, prosjektleder og de siste årene som faglig ansvarlig elektro (både Service og Prosjekt) i Stavanger, skriver Caverion i en pressemelding.

Fister vil rapportere til Roar Andersen, direktør for forretningsutvikling i Caverion Norge.

– Etterspørselen etter solcelleløsninger har økt betraktelig det siste året, og det er derfor veldig gledelig at vi nå har Eirik Fister på plass i den nyopprettede stillingen. Eirik vil bistå våre lokale avdelinger i konkrete kundehenvendelser, men vil også være en viktig ressurs i videre utvikling av solcelleløsninger for våre mange landsdekkende kunder. Solcelle- og batteriløsninger vil være en naturlig del av mange av våre leveranser i fremtiden. Derfor er det viktig at vi nå jobber strukturert og strategisk for å utvikle tydelige konsepter innen fornybar energi. Jeg ser frem til å utvikle dette området sammen med Eirik og resten av de flinke folka våre rundt om i landet, sier sier Andersen i meldingen.

– En viktig start blir å utvikle en strategi for selskapet på solcelleanlegg og andre fornybare energikilder, både for service- og prosjektvirksomheten vår, legger Fister til.

– Med Caverions lokalkontorer rundt i landet ser jeg for meg at vi også kan få til større prosjekter til kunder på tvers av avdelinger/lokasjoner på våre landsdekkende avtaler, sier Fister.