Illustrasjon: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF/Dark ArkitekterIllustrasjon: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF/Dark ArkitekterIllustrasjon: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF/Dark ArkitekterDirektør Eli Grimsby i KID signerte kontrakten med administrerende direktør Tor Unneland i Varden Entreprenør om å bygge Oslo skatehall. Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Varden Entreprenør bygger skatehall for Oslo kommune

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har inngått kontrakt med Varden Entreprenør om å bygge ny skatehall på Voldsløkka i Oslo.

Det skriver Kultur- og idrettsbygg (KID) i en pressemelding mandag.

Direktør Eli Grimsby i KID signerte kontrakten med administrerende direktør Tor Unneland i Varden Entreprenør om å bygge Oslo skatehall. Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Varden Entreprenør vant totalentreprisen i konkurranse med fire andre kvalifiserte tilbydere, heter det i meldingen.

– Jeg er veldig fornøyd over å ha fått kontrakten i havn. Vi regner med å være i full gang med selve byggearbeidene i løpet av et par måneder, og at Oslo Skatehall vil stå ferdig fra entreprenør i november neste år, sier KID-direktør Eli Grimsby i pressemeldingen.

Hallen vil ha et bruksareal på rundt 2.300 kvadratmeter over to etasjer. Selve skatearealet blir på rundt 1.400 kvadratmeter, skriver KID.