Illustrasjon: Solem arkitekter

Skanska bygger 47 leiligheter i Ranheimsfjæra

Skanska har inngått avtale med Ranheimsfjæra Utbyggingsselskap om bygging av boligprosjektet Elvebredden på Ranheim i Trondheim.

Det skriver Skanska i en pressemelding via byrånettsiden ntbinfo.no.

Boligprosjektet Elvebredden består av to blokker med til sammen 47 leiligheter. Det blir, ifølge meldingen, 30 leiligheter i den ene blokken og 17 i den andre. Leilighetene varierer i størrelse fra 44 til 167,6 kvadratmeters bruksareal. Alle leilighetene har egen parkeringsplass under bakken.

– Med den flotte beliggenheten ved elva og nærheten til Ladestien og Hansbakkfjæra fremstår Elvebredden som det mest attraktive byggetrinnet i Ranheimsfjæra, uttaler prosjektsjef Siri Moen i Skanska Bygg Trondheim.

Salget av leilighetene er allerede i gang, og de første beboerne vil etter planen flytte inn i løpet av sommeren 2017.

Elvebredden-utbyggingen er det fjerde av totalt fem byggetrinn i den første utbyggingsetappen av Ranheimsfjæra. Skanska har også sikret seg en avtale for andre utbyggingsetappe som inkluderer anslagsvis 350 nye boliger i løpet av de neste årene.

– Nesten alle de tidligere byggetrinnene er utsolgt. Det er bare noe få ferdigstilte leiligheter som fortsatt er usolgt. Vi er også godt fornøyd med mottagelsen Elvebredden-prosjektet har fått i markedet, sier Moen i pressemeldingen.

Ranheimsfjæra Utbyggingsselskap eies 50 prosent av Ranheimsfjæra og 50 prosent av Skanska Norge, heter det i meldingen.