Roger Nygård ny leder av NCC Building Norway

Roger Nygård er ansatt som leder av NCC Building Norway, og tiltrer stillingen 1. august.

Det skriver NCC i en pressemelding torsdag.

Roger Nygård er ansatt som leder av NCC Building Norway. Foto: NCC

Nygård kommer fra stillingen som leder for Consto Øst AS, og har mer enn 30 års erfaring fra byggenæringen i selskapene Consto Øst, PEAB og AF, skriver NCC.

Roger Nygård vil være en del av NCC Building Nordics Management Team, og rapporterer til leder for NCC Building Nordics, Klaus Kaae.
– Jeg er veldig glad for at vi har fått ansatt en erfaren leder med lang erfaring og bredt nettverk fra byggebransjen i Norge. Jeg er sikker på at Roger Nygård vil bidra til å styrke og utvikle vår evne til å samarbeide med våre kunder i de tidlige fasene av prosjektene, og være den rette lederen for å utvikle Building Norway inn i fremtiden, sier Klaus Kaae.

– Jeg gleder meg til å bli med, utvikle og bidra til vekst for NCC Building Norway og fortsette reisen for å bringe NCC nærmere kundene i de tidlige fasene av prosjektene, sier Roger Nygård.

Nåværende leder for NCC Building Norway, Are Strøm, slutter i NCC 30. juni i år. Klaus Kaae vil fungere som leder for Building Norway frem til 1. august 2019, heter det i pressemeldingen.