Entra er nå i ferd med å bygge prosjektet Nygaarden i Bergen. Ill. MIR
Entra er nå i ferd med å bygge prosjektet Nygaarden i Bergen. Ill. MIR

Rambøll flytter til Nygaarden i Bergen

Rambøll Norge har signert en avtale med Entra for leie av cirka 2.150 kvadratmeter i Nygårdsgaten 91-93 i Bergen. Avtalen har en varighet på 7,5 år, og Rambøll flytter inn nybygget Nygaarden i januar 2023.

– Vi er veldig fornøyde med å ha funnet kontorlokaler som representerer våre verdier og ambisjoner, og som dessuten er i et bærekraftig bygg med effektiv arealutnyttelse. Med en sentral lokalisering og god tilgang på offentlig transport og sykkelfasiliteter, vil de nye lokalene bidra til å redusere vårt CO2-avtrykk. Kontorløsningene er fleksible og dynamiske og er perfekt for et kreativt miljø. Disse kvalitetene gjør vårt nye kontor i Bergen attraktivt for nåværende og nye ansatte som ønsker å jobbe for et bærekraftig samfunn, sier divisjonsdirektør for tekniske systemer og bærekraftige løsninger og kontorleder for Rambøll i Bergen, Montserrat Telseth, i en pressemelding.

Kontoreiendommen Nygaarden er under oppføring og åpner dørene i fjerde kvartal 2022. Fra før har leietakere som advokatene i SANDS og konsulentselskapet Sopra Steria allerede bekreftet at de skal flytte til nybygget.

– Vi ønsker Rambøll hjertelig velkommen til Nygaarden. Eiendommen bygges med gjennomgående svært høy kvalitet, og målet er å gi menneskene som skal arbeide her en så god og effektiv arbeidshverdag som mulig, sier Sturla Hjelmervik, leder for Entra i Bergen i meldingen.