Hilde Nordskogen. Foto: Rambøll

Hilde Nordskogen. Foto: Rambøll

Rambøll-arkitektene blir en del av Henning Larsen Architects

200 arkitekter fra Rambøll blir onsdag en del av arkitektfirmaet Henning Larsen Architects, og får dermed kontorer over hele Norge.

Høsten 2019 ble det kjent at Henning Larsen ble kjøpt av Rambøll Gruppen. Etter en lengre strategiprosess blir nå Rambøll Gruppens arkitektfaglige miljøer en del av Henning Larsen, et prisbelønt og internasjonalt anerkjent arkitektfirma grunnlagt i København med kontorer over hele verden. Arkitekter, interiørarkitekter, landskapsarkitekter, lysdesignere, planleggere og urbanister vil samles undernavnet Henning Larsen. Selskapet vil være under Rambølls paraply, eid 100 prosent av Rambøll Norge AS. Antallet ansatte vil være rundt 215 mennesker spredd over hele Norge, skriver de i en pressemelding.

- Vi kommer til å ha en unik blanding av global spisskompetanse og lokal kunnskap som gjøross til en svært ettertraktet samarbeidspartner. Vi skal ta vare på alle de kundene og prosjektene vi allerede har, og kan tilby noe helt spesielt til de som har lyst til å jobbe med oss, sier Hilde Nordskogen, som skal lede Henning Larsen i Norge, i meldingen.

Siden Henning Larsen ble en del av Rambøll,har det i stor grad vært «business as usual» for de to selskapene, og det siste året har man jobbet med integreringen av de to.