Petter Blomkvist går til BRG Entreprenør. Foto: EBA

Petter Blomkvist ansatt i BRG Entreprenør

Petter Blomkvist går fra stillingen som regiondirektør i Entreprenørforeningen bygg- og anlegg Agder (EBA) til en jobb i BRG Entreprenør.

Det skriver BRG i en pressemelding fredag.

– Vi er svært fornøyde med å ha funnet en så sterk ressurs til å bidra til å nå BRG’s videre målsetninger. BRG har hatt en sterk vekst siden etablering og har nå behov for å styrke laget innenfor blant annet HMS arbeid, internopplæring og innenfor marked og kommunikasjon. Petter er opptatt av mennesker, strategisk utvikling og forbedring. Dette er gode forutsetninger for å nå våre videre mål, sier daglig leder i BRG Entreprenør, Gunnar Thompson, i pressemeldingen.

Petter Blomkvist starte r i stillingen 1. august 2019.

– Jeg har fulgt BRG Entreprenør siden deres etablering og er meget imponert over den posisjon selskapet har opparbeidet seg. Jeg er derfor ydmyk men også begeistret til de arbeidsoppgavene som nå venter. Arbeidsoppgavene er sammensatte og interessante, og jeg ønsker å bidra positivt med min kompetanse og erfaring. Jeg var etter planen på vei ut av byggebransjen, men har blitt overbevist om at en skomaker bør bli ved sin lest, sier Blomkvist.