Audun Otterstad. Foto: EBA

Otterstad blir ny direktør i EBA Trøndelag

EBA Trøndelag har i dag ansatt Audun Otterstad ny direktør.

Han vil tiltre etter nyttår, og overtar etter Kristian Dahlberg Hauge som tiltrer som kommunaldirektør for næring, miljø og samferdsel i Trondheim kommune 1. Februar, skriver EBA i en pressemelding.

- Audun har en spennende bakgrunn fra politikk og kommunikasjon, samtidig som han kjenner byggebransjen godt. Vi ser frem til å få Audun ved roret. Vi tror han er rett mann til å styrke EBA og den viktige byggenæringen i Trøndelag videre, sier styreleder i EBA Trøndelag, Torgeir Wiig i meldingen.

- Jeg gleder meg til å jobbe tett med medlemmene for å styrke byggenæringens posisjon i regionen vår. Dette er ei næring med muligheter til å bygge klimanøytralt, til å endre samfunnet vi lever i og prege omstillingen av Norge. Jeg har et stort engasjement for bransjen og kommer til å ha stor glede av hele bakgrunnen min i EBA, sier Otterstad.

Han kommer fra stillingen som seniorrådgiver for kommunikasjon og næringspolitisk ansvarlig i Allskog. Han har tidligere jobbet som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen, vært Stortingsrepresentant for Ap og jobbet som rådgiver i Arbeiderpartiet både sentralt og for Arbeiderpartiets bystyregruppe i Trondheim. Han har også praktisk erfaring fra byggenæringen som faglært maler.