Dag Runar Båtvik (Norgeshus), Vivi Fuhr Hjelde (Norgeshus), John Birger Grytdal (Norgeshus), Kristina Ytterdal (Norgeshus EH Bolig), Odd Johan Fossen (Norgeshus Midt-Norge Eiendom) og Fredrik Ringstad (Norgeshus Ringstad Bygg). Foto: Norgeshus

Norgeshus utmerker seg i europeisk kåring

For andre år på rad er Norgeshus kåret til en av de beste arbeidsplassene i Europa.

Kåringen er gjennomført av Great Place to Work, som hvert år måler og samler tilbakemeldinger fra over 6.000 virksomheter og 12 millioner medarbeidere over hele verden.

– Dette er vi utrolig stolte av. Det er en utmerkelse til alle ansatte for at de skaper det gode arbeidsmiljøet vi har – faktisk et av Europas beste, sier administrerende direktør Dag Runar Båtvik i en pressemelding fra Norgeshus.

Fornøyde medarbeidere er viktige for framtida

Norgeshus er den eneste representanten for byggebransjen på topplisten over gode arbeidsplasser i Europa (Norge). Kåringen viser at bedriften har kommer lengre enn de fleste i utviklingen av et godt arbeidsmiljø, noe som er helt avgjørende for framtiden i bransjen.

Båtvik forteller at fornøyde medarbeidere både arbeider bedre og er flinkere på nytenking og innovasjon. Dette er spesielt viktig for en bransje i stor endring, som skal møte både digitalisering, robotisering og økt fokus på bærekraft.

Jannik Falck i Great Place to Work Norge sier at det er spennende å følge utviklingen i Norgeshus.

– Norgeshus tar både ansatte og kundene på alvor. De viser tverrfaglighet innenfor sitt felt, og tenker stadig nytt. Det har de nok ikke klart uten å ha så fornøyde medarbeidere, sier Falck.