Fra venstre: Odd Brekke og Jan Hoff.

Bolig Partner henter tidligere toppsjef i Blink Hus

BoligPartner Konsern har ansatt Jan Hoff og Odd Brekke som henholdsvis kjededirektør og kvalitetssjef/kjedekoordinator for Archihus.

Jan Hoff har tidligere vært kjededirektør for Blink Hus, mens Odd Brekke kommer fra stillingen som kvalitetssjef/kjedekoordinator hos samme kjede. 

- Sammen med Tore Gulliksen vil disse utgjøre trekløveret som skal lede Archihus i sin offensive satsing fremover, heter det i en pressemelding.

Archihus er en huskjede som formelt ble etablert i 2016. Hittil har kjeden knyttet til seg forhandlere på strategisk viktige lokasjoner, og når Jan Hoff og Odd Brekke er på plass så intensiveres satsingen. 

- Ambisjonen er at Archihus i løpet av de nærmeste årene skal være en nasjonal huskjede med 30 forhandlere, melder selskapet. Kjeden satser på både eneboliger, småhus og leiligheter - alt pakket inn i en moderne drakt og design.

- Vi er meget tilfredse over å ha fått tak i Jan Hoff og Odd Brekke til å være med å lede den offensive satsingen på Archihus fremover. Begge er kjente navn i bransjen og de besitter enorm kompetanse innen både boligbygging og kjededrift. Archihus er en forholdsvis ny kjede med et stort potensiale, og med Jan, Odd og Tore Gulliksen ved roret, så har vi det vi trenger for å utvikle kjeden optimalt og sette enda større kraft bak ambisjonene våre, sier Rune Deglum, direktør for kjedeutvikling i BoligPartner Konsern.

Jan Hoff tiltrer sin nye stilling hos Archihus den 1. august, mens Odd Brekke begynner 1. september.

Jan Hoff har siden 80-tallet hatt en rekke ledende stillinger innen boligbransjen, sist som kjededirektør for Blink Hus. Her hadde han totalansvar for kjeden med spesielt fokus på kjedeutvikling og innovasjon. Han er utdannet ingeniør og økonom, og har bred erfaring innen en rekke områder og fagfelt tilknyttet småhusproduksjon. Jan Hoff ga seg i jobben som kjededirektør i Blink Hus tidligere i vår for å bli førtidspensjonist, men ble altså fristet tilbake til boligbransjen av muligheten og ambisjonene til Archihus.

- Da BoligPartner-konsernet og Archihus kom på banen, tok det ikke lang tid for meg å si ja. BoligPartner-konsernet er robust, har enorm kompetanse og tydelige ambisjoner. Å få muligheten til å lede en av kjedene de satser på er meget spennende, og jeg ser frem til å komme i gang, sier Hoff.

I likhet med Jan Hoff har også Odd Brekke solid erfaring fra boligbransjen og kjededrift. Brekke kommer fra Blink Hus hvor han som kvalitetssjef/kjedekoordinator har hatt ansvaret for blant annet oppfølging av medlemsbedrifter, samt salgsfremmende tiltak sentralt og lokalt. Han har videre hatt hovedansvaret for rekruttering av nye medlemmer og implementering av disse i kjeden. Brekke har også hatt hovedansvaret for kjedens kvalitetssystem som han har bygget og implementert ute i medlemsmassen.
-Jeg ser virkelig fram til å begynne hos Archihus. Kjeden har utviklet et spennende konsept med moderne og innovative hus som kommer til å slå hardt fra seg i markedet fremover, sier Odd Brekke.

​En av de første oppgavene til Hoff og Brekke vil bli å videreutvikle forhandlernettverket til Archihus sammen med konseptutvikler Tore Gulliksen.