F.v. Stig Andersen i Investinor, daglig leder Henning Thorsen i Termowood, teknisk sjef Snorre Bjørkum i Norgeshus og innkjøpssjef Per Krangnes i Norgeshus. Foto: Norgeshus

Norgeshus blir Tewo-sertifisert partner

I 2018 inngikk Norgeshus AS og Termowood AS en samarbeidsavtale om å tilby Tewo byggesystem til kunder av Norgeshus. Nå blir Norgeshus Tewo-sertifisert partner.

Siden samarbeidsavtalen ble inngått i 2018 er det blitt oppført flere boliger i byggesystemet, blant annet kataloghuset Fauna, som er spesialdesignet for Tewo. Boligen er bygget av Norgeshus Harald Halvorsen på Neskollen i Akershus.

Kataloghuset Fauna fra Norgeshus er spesialdesignet for byggsystemet Tewo. lllustrasjon: Norgeshus

Norgeshus opplever stadig større pågang på boliger i Tewo og har siden avtaleinngåelsen hatt nært samarbeid med Termowood.

– Vi har i dag god kompetanse på å prosjektere og bygge boliger i byggesystemet, sier Snorre Bjørkum, teknisk sjef i Norgeshus i en pressemelding fra Norgeshus.

Gjennom det tette samarbeidet har Norgeshus oppnådd status som Tewo-sertifisert partner. Henning Thorsen, administrerende direktør i Termowood, understreker at Norgeshus har kompetanse og systemer som gjør at de kan være Tewo-sertifisert partner, da innenfor alle våre områder, herunder prosjektering, arkitektur og montasje.

Det er gjensidige fordeler med å være Tewo-sertifisert partner, påpeker både Bjørkum og Thorsen. Norgeshus får tildelt kunder når disse henvender seg direkte til Termowood, og når Norgeshus bygger boliger i Tewo øker volumet for leveranser. Begge er godt fornøyd med sertifiseringen og Thorsen understreker at Termowood nå er godt skodd for flere leveranser med den nye automatiserte produksjonslinja i deres fabrikk i Hurdal.

Både Norgeshus og Termowood er representert på Bygg Reis Deg med stand.

– Vi vil sende mange kunder over til Norgeshus i løpet av messa for å se på deres flotte stand, som er bygget i Tewo, avslutter Thorsen.