Proffkundene fikk en forsmak kvelden før på hva det nye Montér-anlegget i Lillehammer kan by på.
Proffkundene fikk en forsmak kvelden før på hva det nye Montér-anlegget i Lillehammer kan by på.Foto: Optimera.

Montér åpnet nytt byggevarehus i Lillehammer

Hjelp til planlegging og rådgivning blir sentralt i det nye Montér-byggevarehuset som åpnet dørene i Lillehammer denne uken.

Det opplyser Optimera i en pressemelding.

Anlegget på Hovemoen i Lillehammer er ifølge byggevareleverandøren beskrives en storsatsing for Montér og eieren Optimera.

– Vi vil møte både proff- og privatkunder enda mer som rådgiver og partner i det nye byggevarehuset. Dette er helt sentralt for måten vi jobber på i dag. Vi stiller både med byggevarene og støtte til gjennomføringen fra byggegrop til innflytting, sier daglig leder Anders J. Hærdig i Montér Lillehammer.

Hærdig sier videre at regionen er viktig for Montér og eieren Optimera.

– Vi jobber tett på store hyttemarkeder og omfattende turisme. Det gir oss stor tro på fremtiden, selv om vi nå er inne i en periode med noe oppbremsing i nysalg av hytter, kommenterer han.

Administrerende direktør Erik Tønnesen og daglig leder Anders J. Hærdig i Montér Lillehammer, ønsker velkommen til det nye Montér-anlegg på Hovemoen  i Lillehammer.

Administrerende direktør Erik Tønnesen og daglig leder Anders J. Hærdig i Montér Lillehammer, ønsker velkommen til det nye Montér-anlegg på Hovemoen i Lillehammer.

Foto: Optimera.

På Hovemoen blir blant annet Montér Byggeservice godt synlig i lokalene. Her gis hjelp til planlegging og gjennomføring av små og store prosjekter, også i forhold til energitiltak, skriver Optimera i meldingen.

– De høye strømprisene har skapt stor interesse for energitiltak. Spørsmålet er hva som lønner seg mest, sier Hærdig.

Proffkundene fikk en forsmak kvelden før på hva anlegget kan by på. Næringssjef Eirik Haagensen i Lillehammer kommune deltok på proffarrangementet og orienterte om næringsutviklingen regionen.