Byggeindustriens første podkast på Arendalsuka ble gjennomført mandag med gjestene Ingrid Dahl Hovland (adm. dir. i Nye Veier) og Ståle Rød (konsernsjef i Skanska). Her flankert av programlederne Christian Aarhus (t.v.) og Frode Aga.

Livepodkast fra Arendalsuka: Kan man bygge seg ut av klimakrisen?

I denne utgaven av podkasten Byggeplassen spør vi om det er mulig å bygge seg ut av klimakrisen og om et anleggprosjekt noen gang kan bli miljøvennlig.

Administrerende direktør Ingrid Dahl Hovland i Nye Veier og konsernsjef Ståle Rød i Skanska var gjester på Kafé Nonno i Byggeplassen under den første dagen av Arendalsuka.

Der slår Ståle Rød fast at det å tenke miljøvennlig i store anleggsprosjekter også er positivt for bunnlinja i en hardt presset anleggbransje.

- Det å bygge miljøvennlig er også bra for bunnlinja. Det tror jeg vi skal vi slå fast med en gang. Det er det samme perspektivet som gjelder når det kommer til det å bygge sikkert. Det er også bra for bunnlinja. De som ikke tror det, må tenke på nytt igjen, sier Ståle Rød i episoden som er gjort på Kafé Nonno i Arendal mandag 12. august.

Byggeindustrien fortsetter med flere livepodkaster samme sted tirsdag, onsdag og torsdag.