- Nå starter vi forberedelsene, slik at vi er klare til å jobbe tett med organisasjonen i SUS2023 og de andre selskapene som jobber med utbyggingen, sier Ståle Raa, administrerende direktør i Låssenteret AS.

Låssenteret vinner kontrakt med SUS2023 til 40 millioner

Helse Stavanger HF tildeler Låssenteret AS oppdraget med å levere låser og beslag til det nye sykehuset på Ullandhaug i Stavanger.

- Vi takker for tilliten og er svært glade for at vårt tilbud ble vurdert som det beste i konkurransen. Nå starter vi forberedelsene, slik at vi er klare til å jobbe tett med organisasjonen i SUS2023 og de andre selskapene som jobber med utbyggingen, sier Ståle Raa, administrerende direktør i Låssenteret AS.

Han opplyser at dette er en betydelig kontrakt for selskapet, som har avdelinger over hele landet.

- Jeg er svært fornøyd med at Stavangeravdelingens dyktige medarbeidere har landet denne avtalen, sier Raa, og påpeker at kontrakten har en verdi på rundt 40 millioner kroner inkludert mva.

- Dette er dermed den største kontrakten for låser og beslag noen sinne her til lands.

Avtalen innebærer levering av:

· Låser og nøkler

· Dørvridere og beslag

· Dørautomatikker

· Elektronisk avlåsning

· Rømningsløsninger

- Låssenteret AS har dokumentert i sitt tilbud at de har dyktig nøkkelpersonell som har meget god erfaring og kompetanse. De som skal jobbe med det nye sykehuset er fagpersonell med utdannelse innen låsesmedfaget og har over 20 års erfaring, heter det i en melding fra SUS2023.

- Vi er glade for å ha fått avtalen med Låssenteret AS på plass. Nå starter prosessen for sammen å være klare når arbeidet starter opp med denne kontrakten, sier prosjektdirektør for SUS2023, Kari Gro Johanson.