Sonja Horn tar over som ny toppsjef i Entra. Foto: Entra.no

Hun blir Entras nye sjef

- Styret i Entra ASA har i dag besluttet å ansette Sonja Horn (45) som ny administrerende direktør. Horn er i dag direktør for eiendomsforvaltning i Entra og erstatter Arve Regland som slutter 30. juni for å bli CFO i Fredensborg AS.

– Styret har gjennomført en grundig prosess og vurdert både interne og eksterne kandidater. Vi er svært godt fornøyd med at Sonja Horn har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Entra. Hun har hatt sentrale posisjoner som del av ledelsen av Entra siden 2013 og kjenner både selskapet og eiendomsbransjen godt. Hun vil kunne videreføre det gode arbeidet som er gjort under Arve Regland sin ledelse og bidra til å utvikle Entra videre som et ledende eiendomsselskap, sier styreleder Siri Hatlen i en pressemelding.

– Entra er et unikt selskap med solid kompetanse i hele verdikjeden. Jeg er glad for den tilliten styret har vist meg og ser frem til å bidra til å utvikle selskapet videre sammen med gode kollegaer, sier Sonja Horn i meldingen.

Sonja Horn har hatt ulike roller som del av Entras ledelse siden 2013, og er nå direktør for eiendomsforvaltning. Hun har bred erfaring innen eiendom, bank og finans fra selskaper som Danske Bank, Union Gruppen og Cirkle K. Hun er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

– Jeg vil på vegne av styret takke Arve Regland for den flotte jobben han har gjort for Entra, først som CFO fra 2014 og deretter som administrerende direktør fra 2015. Han hadde en sentral rolle under børsnoteringen av Entra i 2014, og selskapet har under hans ledelse hatt en meget god utvikling, sier Siri Hatlen

Horn tiltrer stillingen 1. juli 2019.