Hilde Waage tar til i den nye stillingen 1. august.

Hilde Waage blir ny leder i EBA Agder

Styret i Entreprenørforeningen - Bygg og anlegg Agder (EBA Agder) har ansatt Hilde Waage som ny regionleder i foreningen etter Petter Blomkvist. 

– Hilde Waage utkrystalliserte seg etterhvert som den beste kandidaten, og vi er veldig glad for at vi landet henne til å forvalte videre det gode grunnlaget vi har lagt i foreningen de siste årene, sier Jon Syrtveit, styreleder i EBA Agder.

Hilde Waage er på ingen måte et ukjent blad i EBA-sammenheng. Som HMS-leder i Kruse Smith gjennom snart 25 år så har hun vært en sterk bidragsyter til mye av foreningens arbeid rundt HMS, både som leder av HMS-utvalget og ikke minst etableringen rundt “Samarbeid for Sikkerhet”(SfS) og nå sist sterkt medvirkende til etableringen av HMS Forum i EBA Agder.

Waage er 49 å, utdannet ingeniør og startet sin karriere i Kruse Smith Entreprenør som prosjektleder, men har i all hovedsak drevet Kruse Smith sitt HMS-arbeid fra sin spede start til dagens nivå. Hun ledet også arbeidet med Kruse Smith sin ISO-sertifisering i 2012, hvor hun også da hadde kvalitetsansvaret i bedriften.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgavene. Jeg tar med meg mye erfaring fra min nåværende jobb, både operasjonelt, kulturmessige erfaringer og nettverk. Bransjens utfordringer for fremtiden trigger meg. Både rundt rekruttering, digitalisering og innovasjon, så jeg ser frem til å jobbe bredere og bruke min opparbeidede erfaring til det beste for bransjen. Det er også veldig inspirerende at jeg får ta fatt på arbeid i en avdeling som så tydelig har satt kvinner i bransjen på kartet og vil jobbe mer for det. Så akkurat det vil jeg berømme styret i EBA Agder, sier Hilde Waage.

Hilde Waage starter i stillingen 1. august 2019.