Pål Rikard Thomas er ny avdelingsleder for mobilknusing i Feiring Bruk. Foto: Feiring Bruk

Han er ny sjef for mobilknusing hos Feiring Bruk

Pål Rikard Thomas trer inn som ny avdelingsleder for mobilknusing i Feiring Bruk. Avdelingen er konsernets største enkeltavdeling, med 20 mobile knuseverk og 33 medarbeidere.

Det skriver Feiring Bruk i en pressemelding tirsdag.

Pål Rikard Thomas kommer fra Franzefoss, hvor han har jobbet i 14 år, heter det i meldingen.

– Feiring er nytenkende og er klare for utvikling. De har en innovativ tankegang, og er miljøbevisste og fremtidsrettet. I et slikt miljø finnes det derfor mulighet for personlig og profesjonell videreutvikling. For å overleve i et lavmarginmarked og, ikke minst, utvikle seg i bransjen, må man utforske og være villig til å investere i fremtidsrettet teknologi. Feiring har dette nedfelt i sin visjon. Derfor ser jeg et enormt potensial i Feiring Bruk, sier Thomas.

Mobilavdelingen er et viktig fokusområde for Feiring Bruk, skriver de i pressemeldingen.

Daglig leder i Feiring Bruk, Knut Harald Ollendorff, forteller at de ser mobilknusing som en viktig satsning for fremtiden i arbeidet med å øke ressursutnyttelse lokalt, og å redusere materialenes miljøavtrykk.

– Pål Rikard har en solid erfaring fra bransjen, er engasjert, initiativrik og uredd. Dette er personlige egenskaper vi verdsetter i Feiring, og vi er veldig fornøyd med å ha fått Pål Rikard med oss på laget, sier Ollendorff.