Frode Henning Killi er ny direktør for Moelven Byggmodul. Foto: Nils Ormvold / Moelven
Frode Henning Killi er ny direktør for Moelven Byggmodul. Foto: Nils Ormvold / Moelven

Han er ny direktør for Moelven Byggmodul

Frode Henning Killi er ansatt som ny direktør for Moelven Byggmodul AS.

Det skriver Moelven-konsernet i en pressemelding mandag.

– Med Killi på laget har vi sikret oss en engasjert toppleder med en rik industrierfaring, sier divisjonssjef Vera Flatebø i Moelven Byggsystemer.

Frode Henning Killi kommer fra stillingen som direktør for konsernutvikling i Gudbrandsdalen Energi Holding. Før det har han blant annet vært administrerende direktør og fabrikkdirektør i Natre Vinduer, samt produksjonsdirektør og fabrikksjef i Nordan.

– Frode Henning Killi har hatt en spennende reise der han har gått gradene med lederutfordringer kombinert med faglig påfyll opp gjennom årene. Han har solid erfaring fra industrien, og et hjerte som banker for bærekraftige produkter og løsninger i tre. Vi gleder oss til at han skal få gjøre en forskjell for modulvirksomhetene våre i Moelven, sier Flatebø.

– Jeg er stolt og ydmyk for å bli en del av Moelven. Mesteparten av yrkeskarrieren har handlet om treindustri, og jeg gleder meg igjen til å kunne gå ut i produksjonen og kjenne på luften av trevirke og bli kjent med de dyktige medarbeiderne i Moelven Byggmodul. Å bygge i moduler er effektivt, moderne og bærekraftig, og jeg ser fram til å få utvikle selskapet videre sammen folka våre, sier Killi.