Fra venstre: Ressursansvarlig Erling Ekeren i AKH, salgsdirektør David Kristianslund i Volvo Maskin, daglig leder Frank-Ole Sørensen i Hæhre & Isachsen Maskinutleie, ressursansvarlig Roger Kjenås i  Isachsen og

Jonas Nelson, distriktssjef Buskerud i Volvo Maskin. Foto: Hæhre & Isachsen Maskinutleie.

Hæhre & Isachsen Maskinutleie kjøper 33 Volvo-maskiner

Hæhre & Isachsen Maskinutleie har inngått en avtale med Volvo Maskin om levering av 33 nye Volvo anleggsmaskiner.

Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS legger vekt på å ha en moderne maskinpark som tilfredsstiller de stadig strengere miljøkravene i bransjen. De nye Volvo-maskinene oppfyller de helt nye kravene i henhold til EU Steg V, og alle maskinene utstyres med blant annet autostopp for å redusere unødvendig tomgangskjøring. Det legges også stor vekt på HMS, og alle maskinene blir utstyrt med både Hammerglass frontrute og alkolås, skriver Hæhre & Isachsen Maskinutleie i en pressemelding.

Hæhre Entreprenør og Isachsen Anlegg ønsker å utføre mer jobb i egen regi. Dette medfører behov for å ansette opptil 40 - 50 maskinførere i hvert av selskapene. Maskinene i Volvo-handelen skal i hovedsak til disse to selskapene, og fordeles med cirka halvparten til hvert av selskapene.

– Vi håper at de nye Volvo-maskinene med et topp førermiljø kan bidra til at vi får tak i dyktige maskinførere, sier Roger Kjenås og Erling Ekeren, som er ressursansvarlige i de to selskapene.

– Vi har hatt en god prosess rundt kjøpet med de leverandørene vi mener er i stand til å serve oss, og valget falt til slutt på Volvo, sier daglig leder i Hæhre & Isachsen Maskinutleie Frank-Ole Sørensen.

– Vi mener Volvo Maskin er en av de beste maskinleverandørene når det gjelder service. Maskinene må gå, og derfor er et godt, landsdekkende serviceapparat viktig for oss. For å sikre forutsigbarhet og god oppfølging av maskinene har vi også tegnet fullserviceavtale på alle maskinene, fortsetter han.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått til denne avtalen, og takker for tilliten Hæhre & Isachsen Maskinutleie har vist oss sier salgsdirektør David Kristianslund i Volvo Maskin AS.

I maskinpakken fra Volvo Maskin ligger det tre ECR145EL, elleve ECR235EL og fem ECR355EL, som alle er korthekk beltegravere. Hæhre & Isachsen Maskinutleie investerer også i to EC300EL beltegravere, og 12 EWR170E hjulgravere. Alle maskinene blir utrustet med SMP tiltrotatorer og SMP skuffer, står det i meldingen.

De fleste av maskinene vil leveres i mai 2019.

Hæhre & Isachsen Maskinutleie har blant annet investert i fem Volvo ECR355E. Foto: Volvo Maskin.