Even Jermstad tar over som ny CEO i Neptune Properties. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen
Even Jermstad tar over som ny CEO i Neptune Properties. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Går fra OBOS Nye Hjem til Neptune Properties

Even Jermstad fra OBOS Nye Hjem tar over jobben som CEO i Neptune Properties.

Jermstad har en solid karriere i eiendomsbransjen og har de siste 16 årene ledet flere store utviklingsprosjekter i OBOS Nye Hjem AS, de siste syv årene som selskapets administrerende direktør.

Han har også vært med på å utvikle strategier for vekst og ekspansjon i ulike markeder og segmenter. Hans omfattende erfaring og ekspertise innen eiendomsutvikling og investering vil være uvurderlig for Neptune Properties, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Jeg er veldig glad for å bli en del av Neptune Properties og å få jobbe med et så dyktig team. Selskapet har en sterk posisjon i markedet og et solid fundament for vekst. Jeg ser frem til å videreutvikle strategiene og bidra til økt verdiskapning for selskapet, sier Even Jermstad i meldingen.

Som en erfaren leder i eiendomsbransjen han være godt posisjonert til å ta over ledelsen av Neptune Properties AS og bringe selskapet videre inn i fremtiden.

Styreleder i Neptune Properties, Odd-Einar Christophersen er svært glad for at Jermstad har takket ja til jobben som CEO.

– Even Jermstad bringer med seg en imponerende bakgrunn i eiendomsbransjen og en vellykket karriere i utvikling av boliger og næringsprosjekter. Hans erfaring og lederegenskaper vil være en stor ressurs for selskapet i vår videre vekst og utvikling. Vi ser frem til å jobbe sammen med ham for å oppnå våre felles mål, uttaler Christophersen.