Ingunn Andersen Randa. Foto: Åsmund Holien Mo.

Ingunn Andersen Randa. Foto: Åsmund Holien Mo.

Nå har hun to direktørstillinger i OBOS

Konserndirektør Ingunn Andersen Randa i OBOS overtar midlertidig rollen som administrerende direktør i OBOS Nye Hjem. Samtidig fortsetter hun som konserndirektør for Boligutvikling Storby.

Ingunn Andersen Randa overtar midlertidig rollen som administrerende direktør i OBOS Nye Hjem, OBOS sitt datterselskap for større boligprosjekter i storbyregioner i Norge. Dette som følge av at Even Jermstad, administrerende direktør i OBOS Nye Hjem, har sagt opp sin stilling og går til Neptune Properties.

– Jeg har jobbet i OBOS i 17 år og det blir vemodig å forlate alle de gode kollegaene jeg har hatt gleden av å jobbe med i alle disse årene, sier Jermstad i en pressemelding.

Han har i en årrekke hatt ansvaret for store boligprosjekter i OBOS, og har vært med å utvikle områder som Kværnerbyen, Vollebekk og Ulven.

– Even har vært en viktig bidragsyter i OBOS i mange år, og det er trist at han har valgt å si opp sin stilling. Han har vært sentral i oppbyggingen av en solid organisasjon som har utviklet store områder. Nå ønsker vi ham lykke til med nye utfordringer, sier Randa i pressemeldingen.

Randa går 14. april inn som administrerende direktør for OBOS Nye Hjem, inntil det er ansatt en erstatter for Jermstad. Hun fortsetter samtidig som konserndirektør for Boligutvikling Storby i OBOS.