Sjøparken Stavern. Foto: Betonmast Buskerud-Vestfold AS
Sjøparken Stavern. Foto: Betonmast Buskerud-Vestfold AS

Første byggetrinn i Sjøparken Stavern er ferdig

Betonmast Buskerud-Vestfold AS har levert de første 16 leilighetene, og er i gang med andre byggetrinn. 41 borettslagsleiligheter skal overleveres første april 2025.

Betonmast har nå overlevert 16 leiligheter i det som kalles Bygg C, og Bygg D/ E er neste byggetrinn. Leilighetene varierer i størrelse, fra 2-roms på 41 kvadratmeter og til 4-roms på 114 kvadratmeter.

Sjøparken ligger på Agnes mellom Stavern og Larvik, og består av leilighetsbygg fordelt på fire plan. I området har det, ifølge prospektet, tidligere vært en bukt som har blitt fylt igjen med sponavfall fra produksjonen på Agnes fabrikker. I forbindelse med boligprosjektet åpnes bukten opp igjen og gir rom for fire boligøyer. Den ytterste øya danner en molo for øyene innenfor.

Kontraktssummen for byggetrinn 2 er på 138 millioner kroner eksklusiv merverdiavgift. Byggherre er Agnes Utvikling og Larvik boligbyggelag (LABO), som hver har 50 prosent eierandel, og det er valgt en borettslagsmodell.

Arbeidene er i gang, og leilighetene skal overleveres 1. april 2025, opplyser prosjektsjef Christoffer Henriksen ved Betonmast Buskerud-Vestfold AS.