Garasjer med loft og kvist

Garasjene vokser. Flere og flere skaffer seg dobbeltgarasje med loft og kvist. Grimstad garasjene har doblet sin omsetning de siste tre årene og en av årsakene er omfanget på leverte garasjer, heter det i en pressemelding.

 

Kundene ønsker romsligere garasjer, gjerne med plass til to biler, gode lagringsmuligheter i bakkant, på siden eller på loftet. Noen innreder også loftet til bolig. Men Grimstad garasjene leverer kun bygningen som garasje, evt klargjort for innredning og isolering. Utover det må kunden selv søke om godkjenning og skaffe seg en faglig ansvarshavende for den videre ombygging. Det kreves i så fall andre krav til grenser og avstand til andre bygninger. Viktige er også brann- og rømningskrav som blir mer omfattende.

Fordelen med å kjøpe elementgarasje er at kunden selv kan sette den opp i løpet av kort tid, evt bruke våre egne montører og få det gjort på et par tre dager. Mange verdsetter sin fritid og vil nok heller ha opp garasjen i en fart fremfor å gå og snekre i årevis. Vi mener å være konkurransedyktige med selvbygging fordi innkjøp av materialer foregår i store kvanta.

 

Først og fremst tidsmessig er vi konkurransedyktige, det vises gjennom den vekst vi har hatt de senere år. Vår markedsandel av elementmarkedet er nå på 40 % og stadig voksende. Målet er å ta nye markedsandeler fra selvbyggeren, få han overbevist om at det lønner seg å bestille en elementgarasje fremfor å prøve å snekre selv, heter det.