Espen Paulseth fra Epiroc til Agder Gruppen

Agder Gruppen har ansatt Espen Paulseth (48) i en nyopprettet stilling som markedssjef for XCMG i Norge.

Espen Paulseth. Foto: Agder Gruppen
Espen Paulseth. Foto: Agder Gruppen

Han kommer fra rollen som markedssjef i Epiroc, og før det var han markedsdirektør i PON Equipment og PON Rental fra 2010 til 2020.

For få uker siden ble det kjent at Agder Gruppen blir importør og forhandler av merkenavnet XCMG som produserer anleggsmaskiner. XCMG produserer maskiner som spenner fra tradisjonelle anleggsmaskiner som gravemaskiner og hjullastere, til mobilkraner og elektriske betongbiler.

– Espen Paulseth vil i sin nye jobb få ansvar for å bygge opp merkevaren XCMG og produktspekteret i Norge, legge strategier og planlegge salgstiltak i det norske markedet, heter det i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for å ha fått med Espen på laget. Hans lange erfaring fra tilsvarende arbeid i andre virksomheter gir oss en trygghet for at vi vil kunne tilby markedet de rette produktene og løsningene, sier daglig leder i Agder Anleggssenter, Kristian Spernes, i meldingen.

Paulsen vil sortere under Agder Gruppens selskap Agder Anleggssenter, og vil være tilknyttet konsernets avdeling på Frogner, nord for Lillestrøm. Han skal starte i jobben senest 1.august.