Vinneren av årets prosjekt 2023 gikk til Bygger’n Eidet og Bø-Tre AS med prosjektet Villa Tunstad. På bildet Øyvind Gaasland. Foto: Bygger'nBygger'n Tromsø fikk pris som årets markedsfører. Daglig leder Aleksander Biti til venstre og leder markedsføring Linnea Ylitalo Bovinder i midten. Konferansier Einar Tørnquist til høyre. Foto: Bygger'nBård Solberg og Bygger'n Haslestad mottok pris. Foto: Bygger'nTove Kristin Røsand hos Bygger’n Smøla ble kåret til årets servicehelt. Foto: Bygger'nRindalist ble kåret til årets leverandør. Foto: Bygger'n

Disse ble hedret med pris på Bygger'n kongress 2024

Fem priser ble delt ut fra scenen under årets Bygger'n Kongress i Trondheim.

Årets Bygger’n ble for 2023 tildelt Bygger’n Haslestad, som holder til i Hof i Vestfold. Prisen er ifølge Bygger'n en hyllest til en butikk og dens ansatte som går foran og viser vei i kjeden.

Bygger’n Haslestad ble en del av Bygger’n i 2019 og får ros for god service, både blant kunder og internt.

– Er det andre avdelinger som trenger mannskap eller annen hjelp, er ikke denne butikken sen om å stille opp, skriver Bygger'n i en pressemelding.

– De er tro mot Bygger’n-konseptet og sørger for å stadig være i utvikling. De er en av våre første Miljøfyrtårn-butikker, har en ren og ryddig butikk, er alltid oppdaterte på produkter og markedet og gjør seg godt synlig i digitale kanaler, heter det videre.

Det ble delt ut ytterligere fire Bygger'n-priser. Tove Kristin Røsand hos Bygger’n Smøla ble kåret til årets servicehelt. 

Vinneren av årets prosjekt 2023 gikk til Bygger’n Eidet og Bø-Tre AS med prosjektet Villa Tunstad.

Vinneren av årets markedsfører ble Bygger’n Tromsø, mens prisen Årets leverandør gikk til Rindalslist.

340 deltakere deltok under kongressen der Einar Tørnquist var konferansier.