<p>Hagedesigner Yvonne Dengin er ansatt som daglig leder av det nyetablerte landskapsarkitektkontoret LARK landskap AS. (Foto: Anne Manglerud)<br></p>Eksempel på hagedesign utført av Dengin hage og landskap. Foto: Foto: Dengin hage og landskapEksempel på hagedesign utført av Dengin hage og landskap. Foto: Foto: Dengin hage og landskapHage med skogen som nabo, ved Dengin hage og landskap. Foto: Foto: Dengin hage og landskapFoto: Foto: Dengin hage og landskapFoto: Foto: Dengin hage og landskapFormell hage med granitt, ved Dengin hage og landskap. Foto: Foto: Dengin hage og landskapFormell hage med granitt, ved Dengin hage og landskap. Foto: Foto: Dengin hage og landskapFormell hage med granitt, ved Dengin hage og landskap. Foto: Foto: Dengin hage og landskapFormell hage med granitt, ved Dengin hage og landskap. Foto: Foto: Dengin hage og landskap

Dengin går inn i DARK

Dengin hage & landskap er nå blitt en del av landskapsarkitektkontoret Sundt & Thomassen og DARK-gruppen. (Bildekarusell)

Med 14 ansatte og hagedesigner Yvonne Dengin som ny daglig leder etableres det nye landskapsarkitektkontoret under navnet LARK landskap AS.

– Sammen med DARK/Sundt & Thomassen bygger vi opp et nytt og spennende landskapsarkitektkontor i løpet av høsten, sier Yvonne Dengin.

Den kjente hagedesigneren og grunnleggeren bak Dengin hage og landskap har jobbet med hagedesign i en årrekke og går nå over i en større og mer tverrfaglig virksomhet.

DARK-gruppen kjøpte i 2013 opp landskaparkitektkontoret Sundt og Thomassen, og har nå også innlemmet Dengin hage og landskap i porteføljen.

DARK-gruppen består av syv selskaper som supplerer hverandre for å dekke et stort spekter av tjenester innen design, arkitektur og landskapsarkitektur.

Dengin forteller at det nye selskapet fortsatt skal prosjektere privathager, borettslag og sameier, men vil gjennom et større tverrfaglig miljø kunne tilby et spekter av nye tjenester og arbeidsområder.

– Vi kan utarbeide komplette og helhetlige løsninger for både bygg, fasader, uterom og interiør, avslutter Dengin, som tiltrådte som daglig leder i LARK landskap 1 august.