Dana Lim utvider med ny distriktssjef

Dana Lim har nylig ansatt Roger Danielsberg som ny distriktssjef som vil tå hånd om Oslo, Akershus, Hedmark og Buskerud.

Dette skjer som et ledd i Dana Lims nordiske vekststrategi og skal bidra til å styrke markedsposisjonen ytterligere i Norge.

2. mai startet Roger Danielsberg som ny distriktssjef i Dana Lim Norge. Han er ansvarlig for Oslo, Akershus, Hedmark og Buskerud. Nyansettelsen skal bidra til å styrke markedsposisjonen og gi enda bedre muligheter til å betjene kundene i dette området.

Danielsberg er allerede godt i gang og ser frem til å jobbe med en sterk merkevare som setter miljø og bærekraft høyt.

- Det er spennende å jobbe med en merkevare i vekst. Dana Lim har store muligheter i Norge og jeg er glad for å kunne være med på å styrke markedsposisjonen. Produktene er kjent for høy kvalitet, kundetilfredshet og miljøhensyn og jeg er stolt av å bli en del av det norske Dana Lim teamet, sier Danielsberg i en pressemelding.

- Vi er glade for å ha Danielsberg med på laget og vi er overbeviste om at han er den riktige personen til å være med på å styrke relasjonen til våre kunder og samarbeidspartnere i dette området. Vi ønsker han velkommen og ser frem til fortsettelsen, forteller Rune Ludvigsen, Country Manager i Dana Lim Norge.