fFra venstre: Dag Stenersen, avdelingsleder Betonmast Innlandet avdeling Hamar, Petter Johnsrud og Leif Atle Viken fra Butterkværn Eiendom AS.

BetonmastHæhre skal bygge portalen i Brumunddal

Betonmast Innlandet har signert kontrakt på bygging av en seks etasjers boligblokk i sentrum av Brumunddal for Butterkværn Eiendom AS. Kontrakten er en totalentreprise på 47,5 millioner kroner.

Kontrakten omfatter bygging av 21 leiligheter. I første etasje blir det parkeringsplasser og i andre etasje kommer det kontorer som skal leies ut. De resterende fire etasjene vil bestå av leiligheter fra 47 m2 - 92 m2. Den nye blokken blir på totalt 2400 m2 BTA. Den blir bygget i plasstøpt betong med bæring i stål og betong.

- Vi er meget fornøyd med å få denne kontrakten og ser frem til et videre godt samarbeid med Butterkværn Eiendom AS. Dette er et veldig spennende prosjekt og vi er allerede godt i gang med utviklingen av prosjektet, uttaler Dag Stenersen, avdelingsleder Betonmast Innlandet på Hamar.

- Det er utrolig hyggelig at vi nå får enda en kontrakt i Brumunddal. Vi er i ferd med å feste godt grep om markedet i regionen etter at vi startet opp avdeling i Hamar for kun halvannet år siden, uttaler Nils Raymond Laeskogen, daglig leder Betonmast Innlandet.

Prosjektet er under utvikling. Planlagt oppstart av byggingen er september 2017 og ferdigstillelse november 2018.