Christoffer Hansen. Foto: Cembrit

Christoffer Hansen ny distriktssjef i Cembrit

Christoffer Hansen (30) har startet som ny distriktssjef i Vestland for Cembrit AS.

- Hansen vil ha base i Bergen, men reise rundt til kunder og samarbeidspartnere i Vestland når smittesituasjonen tillater det, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Han er en del av Cembrits salgsteam som består av salgssjef Bjørn Gustavsen, arkitekt Gerald Bliem, samt distriktssjefer fordelt over hele landet. Han er utdannet blikkenslager og har erfaring både fra byggebransjen og salg.

- Jeg gleder med stort til å ta del i Cembrits offensive salgsmiljø, jeg er blitt tatt godt imot allerede og ser frem til en koronafri hverdag hvor vi kan besøke forretningsforbindelser igjen for å diskutere fremtidsrettede samt bærekraftige løsninger fra Cembrit, sier Hansen i meldingen.

- Christoffer vil med sin praktiske bakgrunn som blikkenslager og seks år med salgsarbeid være godt rustet for oppgavene som kommer i Vestland. Christoffer har et vinnende vesen som vil smitte over de andre i våres organisasjon. Samtidig har han personlige egenskapene, kombinert med faglig kompetanse som vil gjøre at han lykkes med oppgavene, sier salgssjef Bjørn Gustavsen i Cembrit.